10 novNieuw: magazine voor leerlingen uit gr...
Nieuw: magazine voor leerlingen uit groep 8.

Er is een nieuw magazine gemaakt waar kinderen uit groep 8 meer kunnen ontdekken over onze school. Bekijk de films, doe een spel of ontdek de plattegrond. 

 

Bekijk hem nu!

06 novFoto 's geplaatst van Schrijver in de ...
Foto's geplaatst van Schrijver in de klas
05 novCJP Cultuurkaart
CJP Cultuurkaart
CULTUURKAART 2014/2015
 
Als school vinden we het belangrijk dat onze leerlingen tijdens hun schoolloopbaan in aanraking komen met cultuur. Op de cultuuragenda staan tal van activiteiten ingepland verdeeld over de leerjaren.
 
We hebben ervoor gekozen alle leerlingen weer aan te melden voor de cultuurkaart. Met het budget financieren we een deel van de activiteiten op school. Denk daarbij onder andere aan culturele activiteiten voor CKV leerlingen, voorstellingen in de aula en workshops. Er wordt bovendien gedeeltelijk bijgedragen aan een aantal excursies (Archeon, Beeld en Geluid).
Daarnaast krijgt iedere leerling met een cultuurkaart korting bij bioscopen, theaters, musea, (sport)kledingwinkels, de NS etc. 
 
Werkwijze: inloggen met de kaart op de site van de CJP cultuurkaart: http://www.cjp.nl. Volg de instructies in de brief. Geef aan of je info via de mail wilt ontvangen. Zo blijf je namelijk op de hoogte van alle acties.
 
De kaarten worden in november uitgereikt.
 
De cultuurcoördinatoren 
26 sepJeugddanstheater 2014 (aanvulling)
Er zijn meer foto's geplaatst van het Jeugddanstheater. Ze zijn te vinden in de albums: Jeugddanstheater 2014 - voorbereiding en Jeugddanstheater 2014 - deel 2.
25 sepJeugddanstheater 2014
Jeugddanstheater: foto's geplaatst!
19 sepFoto 's Parijs 2014 mavo - 4
Foto 's geplaatst van reisweek mavo - 4. Met dank aan Beaudjara!
 
W. Veldkamp

Leerlingen

10 november 2014

Er is een nieuw magazine gemaakt waar kinderen uit groep 8 meer kunnen ontdekken over onze school. Bekijk de films, doe een spel of ontdek de plattegrond. 

 

Bekijk hem nu!

Nieuwe foto's en filmpjes

Schrijver in de klas
JDT klas 1
Jeugddanstheater 2014 - deel 2
Voorbereidingen Jeugddanstheater 2014
Jeugddanstheater 2014
Parijs 2014
Kunstklas 2 Grime&Foto
Diplomering mavo
Reisweek Griekenland
CL Lille
Magister Webmail 
 
blijf op de hoogte!